Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hamburgeri uşori din carne de curcan

Image of two light turkey burgers
Image of two light turkey burgers
Plates icon

4 porţii

Stopwatch icon

35 minute

Speedometer icon

Simplu

Ingrediente:

  • 500 g carne de curcan tocată 

  • 1 căţel de usturoi 

  • sucul de la 1 lămâie 

  • 3 linguri de parmezan ras 

  • o legătură mică de pătrunjel sau orice alte verdeţuri pe care le preferaţi 

  • 3 linguri de iaurt grecesc 

  • 1 ceapă 

  • 1 salată verde Romaine 

  • 4 chifle mici 
  • 2 roşii 

  • Sare, piper 

Preparare:

  1. Amestecaţi iaurtul cu usturoiul (opţional), sucul de lămâie şi două treimi din cantitatea de parmezan şi verdeaţă. 
  2. Puneţi deoparte jumătate din cantitatea de dressing într-un bol mic. 
  3. Amestecaţi cealaltă jumătate cu carnea tocată şi ceapa, apoi asezonaţi (cu sare şi piper). 
  4. Formaţi 4 hamburgeri şi frigeţi-i timp de 15-20 de minute, până când sunt bine făcuţi. 
  5. Cât timp hamburgerii stau pe grătar, amestecaţi salata verde cu dressingul de iaurt şi tăiaţi chiflele. 
  6. Puneţi hamburgerii în chifle, adăugând deasupra salată şi câteva felii de roşii. 
  7. Serviţi hamburgerii ce v-a mai rămas din salată, presărând deasupra restul de parmezan.