Cum poate fi ameliorată digestia?


Deficiența enzimelor digestive produse de pancreas poate fi compensată prin suplimentarea meselor cu produse medicamentoase, care conțin enzime digestive.

Brandul Mezym® are mai multe forme: 3.500 unități de lipază , 10.000 unități de lipază si 25.000 unitati de lipază pentru o digestie mai bună în caz de insuficiență pancreatică exocrină.

Mezym® conține pancreatină, care asigură aportul de enzime digestive lipază, amilază și protează, și este potrivită persoanelor cu afecțiune exocrină a pancreasului, însoțită de afectarea digestiei. Mezym® ajută la dezintegrarea și absorbția hranei consumate, și ajută la restabilirea sentimentului de confort în abdomen după mâncare.

Comprimatele Mezym® forte 10000 au o peliculă specială gastro-rezistentă iar capsulele Mezym forte 10000 EXTRA și Mezym forte 25000 EXTRA conțin minicomprimate gastro-rezistente, care protejează enzimele digestive de la dezintegrare atunci când acestea trec prin mediul acid din stomac. În acest fel, enzimele funcționează exact acolo unde sunt necesare pentru digestia corespunzătoare – în duoden și în intestinul subțire.

Mezym® nu este absorbit în organism și poate fi administrat regulat pentru o perioadă îndelungată de timp.

Mezym® îmbunătățește digestia.

ВИДЕО